Digitaal krantenarchief - Stadsarchief Aalst

HomeSearch

23 resultaten gevonden

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 17

Streekrenners deden het uitstekend in Ronde van Brabant ... Op het tornooi van Orchies in Frankrijk, waar o.a. een Franse selektie erv het Ne derlandse Den Bosch van de partij wa ren, werden prachtige resultaten ge speeld Winst tegen Den Bosch en het Franse

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 14

laatste ronde tot stand. Een zevental renners sloegen de handen in elkaar en mochten meteen uitmaken wie van hen de bloemen zou wegkapen. ... tegenstand bood aan de aalvlugge Marc Van Laere Van Laere die net terug was van Frankrijk waar hij aan een internationale koers deelnam was aan zijn tweede palm toe Overigens een verdiende zege Marc had bijna

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 7

- Ronde van België m.m.v. M.T.C. Cobra's (1.300 km Start te 10 u. aan café Vissershof: inschrijving 250 fr. Tussen 23.30 u. en 05.30 u. worden aan de controlepost. ... De Bond van Grote en Jonge Gezinnen en de Katholieke Werkliedenbond van Erembodegem gaan op stap. Drie keer trekken ze er deze zomer op uit met de autocar, naar Nederland, Duitsland en Frankrijk

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 12

Dankzij een uitstekende prestatie van Lucien Van Impe in de Ronde van Frankrijk, waar hij voor de zesde maal het bergklassement won en vierde eindigde, beleefde Aalst maandag nog eens een ... een enige gelegenheid om met Eric Vanderaerden een kort ge sprek te hebben Terwijl hij zijn fiets in zijn BMW opborg wou hij het volgende kwijt over de voorbije Ronde van Frankrijk «Ik ben naar de Tour

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 9

In totaal 45 renners kwamen hun rugnummers afhalen. Geen klein aan tal gezien de concurrentie van de Ronde van Frankrijk en een andere beroepsrennerskoers in ons kleine land. ... In de vijfde ronde waagde Patrick Eve nepoel zijn kans. In een mum van tijd pakte hij een twintigtal seconden. Wim Arijs ging in de tegenaanval en trachtte de vluchter bij de lurven te nemen

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 15

Opschorsing in België en Frankrijk van gezamenlijke duiventransport tot 15 april 1983 ... Op een drietal ronden van het einde wip te hij weg. Hij reed zowat een ronde aan de leiding en werd toen bijgebeend door epn negental renners waaronder klep-

Mijn mooiste overwinning was misschien wel het Oost-Vlaamskampioenschap. De ronde van Nederland verloor ik op de laatste dag. Velen dachten dat ik die ver kocht had en men heeft me inderdaad heel wat ... guldens beloofd om niet te win nen. Ik was echter zo zeker van mezelf dat ik niet op hun voorstellen inging. Ik verloor toch de ronde tegen Henk Laeck- man en zag heel wat geld aan mijn neus voorbijgaan. Zo

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 11

Harry De Roos, oud-speler van Eendracht en nu trainer bij Boom, was uiteraard gelukkig. «Allerlei geruch ten zullen nu terug wel de ronde doen, maar er was helemaal niets aan de hand. ... Nieuwe Gazet van Aalst 20 april 1984 11

. Aquarella is een polychrome, transparante waterverf schildering aangebracht op (het meest courante) lichtgetint linnen lom penpapier met platte en puntige, ronde penselen. De poreusheid van het ... Volgende week in de N. Gazet van Aaist:

Phil Anderson, de revelatie uit de Ronde van Frankrijk reed een opgemerkt Crite rium te Aalst. ... brachten er in de Ronde Van Frankrijk niet veel van terecht, zodat men moeilijk van een kriterium met tourvedetten kan praten.

«Michel heeft na die onverkwik kelijke dopingsaffaire in de Ronde van Frankrijk, mentaal een inzinking gekend. Na twee jaar schijnt hij er weer bovenop te zijn. Hij geniet dan ook het volste ... «Onze ploeg kan zeker een Ronde Van Frankrijk aan. Doch zulks is over het algemeen iets waar in de winter die de Tour voorafgaat gesproken wordt. Den wordt de ploeg opgebouwd in funktie van iets. De

| Nieuwe Gazet van Aalst | pagina 35

Zonder twijfel de nummer één inzake populariteit was nog maar eens, de berggeit van Mere, Lucien Van Impe. Nog steeds geweldig geliefd bij jong en oud kondigde hij zijn deelneming aan de Ronde van ... Nieuwe Gazet van Aalst 2 november 1984 11

J. Abrams woont reeds geruime tijd in Belgenland en schijnt zeker te zijn van een plaats in de ploeg. Voorde overblijve vende spot bood zich nu een trio aan, die in Frankrijk door het net was ... Bij de A renners (de jongeren van 50-55 jaar) beheerste een trio, het gehele gebeuren. Belgisch Kampioen Robert Gobert haalde het tenslotte van Raoul Lampaert nadat René Troesbeke in de laatste ronde

. Inspectie en dergelijke zaken. Dat verraadt direct mijn haat voor een zekere vorm van bureaucra- tisme. In 1959 ben ik, in samenwer king met Piet Thijs, van start gegaan in de Ronde van Frankrijk. Niet op de ... Een klein voorbeeld. Tijdens een ver blijf in Portugal, echt in een godverge ten oord en waarvan we dachten er zeker geen landgenoten aan te tref fen, heb ik veertien dagen lang de Ronde van

Deze twee renners namen bij het ingaan van de derde ronde samen met Freddy Keisse ook het initiatief in han den. Het was vrij vlug duidelijk dat deze drie renners voor de zegebloe- men zouden ... Sportkring-lnno werd een spannende partij. In de 25e minuut trok Van Kut mooi voor en Persoons ronde mooi af. De tweede helft nam Sportkring voor zijn rekening en het was Leemans die de bordjes in

de tweede best-prestatie in de vijfkamp en behaalde o.a. goud op tornooien van Engeland, Frankrijk, W. Duitsland en Zwitserland. Een waslijst vol opmerkelijke resultaten dus. Als tweede werd Godelieve ... Nieuwe Gazet van Aalst - 21 januari 1983 - 11

Franse politiefilm van Jacques Deray met Alain Delon, Nicole Galfan, Roland Bertin e.a. In de euforie en ontreddering van het pas bevrijde Frankrijk hebben vijf mannen het hoofd koel gehouden en een ... Nieuwe Gazet van Aalst-7 september 1984