Digitaal krantenarchief - Stadsarchief Aalst

HomeSearch

8 resultaten gevonden

| De Voorpost | pagina 32

In de dertiende minuut geraakten de bezoekers op voorsprong via Chris Van Haneghem die mooi voor doel stuurde. De Ra- pid-doelman kreeg de bal niet onder controle en de goed gevolgde Johan De ... Sparta opnieuw aan een doelpunt langs Chris Van Haneghem (1-2 rust stand).

| De Voorpost | pagina 40

tegenstander uitstak. P Buggenhout: Vercaip ren Chris, Collier Dcj" Verschueren Paul, l\f( thijsens Albert, Mertjj1 Mare, De Vlegelaere P' han, Van Beneden CP1 Van Haneghem, Van P' Eede Dirk, Van ... Maeyer, Steven De Leen heer, Daniel Pelgrim, Jac ques Gothier, Luc Van Haneghem, Van Sloette,

Voor de rust vielen nog twee doelpunten van Chris Van Den Bergh en Van Haneghem, wat dus de sco re op 4-0 bracht voor het moedige en niet afgevende Sparta. ... een 5-0 stand. Mid denvelder Mare Mertens gaf een sublieme partij weg en had nog de voet in de twee andere doelpunten gescoord door De Vlege- laer en Van Haneghem. Met nog een treffer van.

| De Voorpost | pagina 35

bezoekers de bal ontzet opgaand met enkele mooie die op het lichaam van Bert kansen langs Buggenhoutse Mathijssens terecht kwam zijde, maar Van Haneghem en de scheidsrechter onbe- besloot te zwak toen hij ... Sparta, na de rust wind- voordeel, ging op zoek naar de gelijkmaker maar de talrijke pogingen, eerst van Chris Van Haneghem en daarna van Van den Berghe, kenden geen suc ces wat zeker te danken was